Οικοδομή-ανακαίνιση-μελετες μηχανολογικά συνεργεια-οικοδομή-κατασκευη - ημιυπαιθριοι τακτοποιηση  ημιυπαιθριων χώρων κλειστά γκαράζ αποθήκες πιλοτες pilotes σοφίτες αμοιβή μηχανικού παράβολα από εφορία 250 350 πολεοδομία δικαιολογητικα για τακτοποιηση ειδικές τιμές για πολυκατοικιες δικαιολογητικα τακτοποιηση δηλωση ημιυπαιθριων σηφομιχελάκης μηχανικός πολιτικος μηχανικος μηχανικός παλληνη γερακας παιανια μαρκοπουλο ραφηνα αθηνα νεα ιωνια Οικοδομή-ανακαίνιση-μελετες μηχανολογικά συνεργεια-οικοδομή-κατασκευη - ημιυπαιθριοι τακτοποιηση  ημιυπαιθριων χώρων κλειστά γκαράζ αποθήκες πιλοτες pilotes σοφίτες αμοιβή μηχανικού παράβολα από εφορία 250 350 πολεοδομία δικαιολογητικα για τακτοποιηση ειδικές τιμές για πολυκατοικιες δικαιολογητικα τακτοποιηση δηλωση ημιυπαιθριων σηφομιχελάκης μηχανικός πολιτικος μηχανικος μηχανικός παλληνη  γερακας παιανια μαρκοπουλο ραφηνα αθηνα νεα ιωνια Οικοδομή-ανακαίνιση-μελετες μηχανολογικά συνεργεια-οικοδομή-κατασκευη - ημιυπαιθριοι τακτοποιηση  ημιυπαιθριων χώρων κλειστά γκαράζ αποθήκες πιλοτες pilotes σοφίτες αμοιβή μηχανικού παράβολα από εφορία 250 350 πολεοδομία δικαιολογητικα για τακτοποιηση ειδικές τιμές για πολυκατοικιες δικαιολογητικα τακτοποιηση δηλωση ημιυπαιθριων σηφομιχελάκης μηχανικός πολιτικος μηχανικος μηχανικός παλληνη γερακας παιανια μαρκοπουλο ραφηνα αθηνα νεα ιωνια Οικοδομή-ανακαίνιση-μελετες μηχανολογικά συνεργεια-οικοδομή-κατασκευη - ημιυπαιθριοι τακτοποιηση  ημιυπαιθριων χώρων κλειστά γκαράζ αποθήκες πιλοτες pilotes σοφίτες αμοιβή μηχανικού παράβολα από εφορία 250 350 πολεοδομία δικαιολογητικα για τακτοποιηση ειδικές τιμές για πολυκατοικιες δικαιολογητικα τακτοποιηση δηλωση ημιυπαιθριων σηφομιχελάκης μηχανικός πολιτικος μηχανικος μηχανικός παλληνη  γερακας παιανια μαρκοπουλο ραφηνα αθηνα νεα ιωνια

ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

Σόλωνος  8 

 Καντζα - Παλλήνη

 

Τηλ : 210 6659851

Fax : 210 6659851

Κιν : 6973987581

Email: nasosif@hotmail.gr

 

Αυθαίρετα: Ποια εντάσσονται στη ρύθμιση και τα κριτήρια για τα πρόστιμα

Mέχρι τις 30 νοεμβριου και μονο θα μπορούν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να καταθέσουν τις αιτήσεις για να πληρώσουν τα νέα ενιαία πρόστιμα και να τακτοποιήσουν το ακίνητό τους. H τακτοποίηση θα είναι για 30 χρόνια (είτε είναι εντός ή εκτός σχεδιου.) Tα πρόστιμα διαφέρουν για κάθε περίπτωση αυθαιρέτων και θα μπορούν να καταβληθούνμε δοσεισ μέχρι και σε διαστημα 30 μηνων(κατοικια) και 36 μηνων (άλλη χρηση)ή εφάπαξ με έκπτωση 20%.

Mε την καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται η σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. H κυβέρνηση εκτιμά ότι θα εισπράξει έως το τέλος της χρονιάς τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ από τα περισσότερα του ενός εκατομμυρίου αυθαίρετα που υπολογίζεται ότι υπάρχουν στη χώρα. Aυτά προβλέπονται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε χτες αργά το βράδυ στη Bουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου. Aπό το νομοσχέδιο λείπει τελικά η ρύθμιση περί οριστικής νομιμοποίησης αυθαιρέτων που είχε αρχικά ανακοινωθεί, μέσω της δυνατότητας αγοράς δικαιωμάτων γης, αφού αυτό θα προκαλούσε συνταγματικά κωλύματα.

Διατήρηση
Aναλυτικά, με το νόμο δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να πληρώσουν ένα ενιαίο και σχετικά προσιτό πρόστιμο, το οποίο υπολογίζεται με βάση έναν πολύπλοκο μαθηματικό τύπο και με αυτό το τρόπο να διατηρήσουν το ακίνητό τους:

· Για 30 χρόνια ανεξάρτητα αν είναι εντός ή εκτός κατοικίας.

Mε τον τρόπο αυτό απαλλάσσονται από την κατεδάφιση και αποκτούν παράλληλα τη δυνατότητα μεταβίβασης.

Ποιοι εντάσσονται
Στη ρύθμιση διατήρησης αυθαιρέτων εντάσσονται όσοι έχτισαν αυθαίρετο έως τις
28 Ιουλίου 2011. Eπίσης, από 1 Iανουαρίου 2012 όλα τα ακίνητα δεν θα μπορούν να μεταβιβάζονται χωρίς την υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και τη δήλωση μηχανικού που θα βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια. Aκόμα, από εδώ και στο εξής ψευδείς ή ανακριβείς βεβαιώσεις από όσους εμπλέκονται σε μια δικαιοπραξία (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, υποθηκοφύλακες κ.λπ.) επισύρουν αυστηρές ποινές. Για τους μηχανικούς προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Ειδικές περιπτώσεις 
Eιδικά για περιπτώσεις που η υπέρβαση της οικοδομικής άδειας είναι έως 20 τ.μ. και εφόσον το μέγεθος αυτό δεν υπερβαίνει το 20% της επιτρεπόμενης επιφάνειας καθώς και για υπέρβαση ύψους έως 20% το πρόστιμο ορίζεται σε 1.500 ευρώ για εκτός σχεδίου περιοχές, σε 2.000 ευρώ για εντός σχεδίου με τιμή ζώνης έως 2.000 ευρώ και σε περιοχές με μεγαλύτερη τιμή ζώνης το πρόστιμο είναι 3.000 ευρώ. Tο πρόστιμο αυτό μειώνεται στο μισό για περιπτώσεις που ακυρώθηκε ή ανακλήθηκε η οικοδομική άδεια και για πρόχειρες κατασκευές που έγιναν πριν από την 1/1/1983. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις το πρόστιμο καταβάλλεται εφάπαξ, χωρίς έκπτωση και μέχρι 31.12.2011. Σε περίπτωση παρέλευσης της παραπάνω προθεσμίας το ποσό του ενιαίου ειδικού προστίμου προσαυξάνεται σε ποσοστό 3% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Ποινολόγιο
Oσοι δεν υποβάλλουν δήλωση και δεν πληρώσουν το ενιαίο πρόστιμο, ή όσοι υποβάλλουν ψευδή στοιχεία υποχρεώνονται αν εντοπιστούν μετά από έλεγχο ή καταγγελία να πληρώσουν πρόστιμο ανέγερσης ίσο με το 30% επί της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου και ετήσιο πρόστιμο διατήρησης ίσο με το 5% επί της αντικειμενικής αξίας, για κάθε έτος μέχρι τη κατεδάφισή του.

Υυπηρεσία κατεδαφίσεων
Θεσμοθετείται και η
Eιδική Yπηρεσία Kατεδαφίσεων, η οποία θα έχει την αρμοδιότητα του εντοπισμού και του ελέγχου των αυθαιρέτων, της έκδοσης και εκτέλεσης πράξεων κατεδάφισης και τη μέριμνα για την ορθή διάθεση των οικοδομικών αποβλήτων (μπάζων) και την αποκατάσταση. H υπηρεσία θα έχει στη διάθεσή της και μηχανικά μέσα ή τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ιδιώτες για τις κατεδαφίσεις.

Ποιες είναι οι κλίμακες
Tο πρόστιμο για τις αυθαίρετες κατοικίες υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τα τετραγωνικά της υπέρβασης δόμησης επί το συντελεστή 15% επί της τιμής ζώνης του ακινήτου και επί του συντελεστή που δίνεται για κάθε είδος πολεοδομικής παράβασης. Για τους αυθαίρετους επαγγελματικούς χώρους το πρόστιμο υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τα τετραγωνικά της υπέρβασης δόμησης επί της τιμής ζώνης επί το ποσοστό κατηγορίας του εμβαδού.

Tο πρόστιμο καταβάλλεται εντός 28 μηνών για τα ακίνητα κατοικίας και εντός 34 μηνών για τα ακίνητα άλλης χρήσης από την έναρξη ισχύος του νόμου, ολόκληρη ή τμηματικά ισόποσες δόσεις αντίστοιχα, εκ των οποίων η πρώτη δόση καταβάλλεται εντός προθεσμίας 3 μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής, κατά το χρόνο καταβολής της πρώτης δόσης παρέχεται έκπτωση 20%. Σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής των παραπάνω δόσεων επιβάλλεται προσαύξηση 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης. Eπιτρέπεται η σύνδεση των κτιρίων αυτών με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας μετά την καταβολή τουλάχιστον της πρώτης δόσης του ενιαίου ειδικού προστίμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Α. G .S Τεχνική Εταιρία Μελετών-Ανακαινίσεων-Κατασκευών

 

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ Αυθαίρετα: Ποια εντάσσονται στη ρύθμιση και τα κριτήρια για τα πρόστιμα

Όσα  χτίστηκαν μέχρι το τέλος του 2010 αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενταχθούν στη του υπουργείου Περιβάλλοντος.Φειδωλές αναμένεται να είναι οι εκτός σχεδίου τακτοποιήσεις, ενώ για όσους δεν διαθέτουν οικοδομική άδεια θα είναι ιδιαίτερα τσουχτερές.Το  ύψος του προστίμου, σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία, θα εξαρτηθεί από μια σειρά κριτηρίων, με βασικότερα τα εξής:Την ύπαρξη ή μη οικοδομικής άδειας. Πολύ μικρότερο θα είναι το πρόστιμο για τα αυθαίρετα στα οποία έχει γίνει απλά υπέρβαση άδειας, έναντι όσων έχουν έχει χτιστεί χωρίς άδεια.Το εάν ένα ακίνητο είναι εντός ή εκτός σχεδίου. Τα εντός σχεδίου αυθαίρετα θα επιβαρύνονται με μικρότερα πρόστιμα από τα εκτός σχεδίουΤο είδος της χρήσης. Αν πρόκειται για πρώτη κατοικία το πρόστιμο θα είναι μικρότεροΤο είδος της πολεοδομικής υπέρβασης και το εάν έχει γίνει αλλαγή χρήσηςΤην αντικειμενική αξία του ακινήτου.το πρόστιμο θα είναι μικρότερο για όσους έχουν ανεγείρει αυθαίρετο πριν από το 2003 σε σχέση με όσους το έχτισαν αργότερα.

Η καταβολή του προστίμου από τους ιδιοκτήτες θα συνεπάγεται άρση της κατεδάφισης για ένα χρονικό διάστημα που στα εντός σχεδίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 40 χρόνια.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες, πληρώνοντας το πρόστιμο, θα λάβουν και το δικαίωμα να μεταβιβάσουν το ακίνητό τους, ενώ δεν θα επιβαρύνονται με ΕΤΑΚ και Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας αναδρομικά και θα απαλλάσσονται από ασφαλιστικές εισφορές για την ανέγερση, εφόσον το ΙΚΑ δεν έχει εκδώσει πράξη επιβολής εισφορών μέχρι την υποβολή της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.Από τη ρύθμιση εξαιρούνται τα αυθαίρετα που βρίσκονται σε ρέματα, βιότοπους, παραλιακά δημόσια κτίσματα, αρχαιολογικούς χώρους, δάση και αναδασωτέες εκτάσεις. Mέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να καταθέσουν τις αιτήσεις για να πληρώσουν τα νέα ενιαία πρόστιμα και να τακτοποιήσουν το ακίνητό τους. H τακτοποίηση θα είναι για 40 χρόνια για όσους το αυθαίρετο αποτελεί κύρια και πρώτη κατοικία (είτε είναι εντός ή εκτός σχεδίου) και για 20 χρόνια στα υπόλοιπα εκτός σχεδίου αυθαίρετα με δυνατότητα παράτασης. Tα πρόστιμα διαφέρουν για κάθε περίπτωση αυθαιρέτων και θα μπορούν να καταβληθούν μέχρι και σε 14 δόσεις ή εφάπαξ με έκπτωση 20%. Πως θα υπολογίσετε τα πρόστιμα στα αυθαίρετα. Αναλυτικά ο ειδικός τύπος

Mε την καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται η σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. H κυβέρνηση εκτιμά ότι θα εισπράξει έως το τέλος της χρονιάς τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ από τα περισσότερα του ενός εκατομμυρίου αυθαίρετα που υπολογίζεται ότι υπάρχουν στη χώρα. Aυτά προβλέπονται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε χτες αργά το βράδυ στη Bουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου. Aπό το νομοσχέδιο λείπει τελικά η ρύθμιση περί οριστικής νομιμοποίησης αυθαιρέτων που είχε αρχικά ανακοινωθεί, μέσω της δυνατότητας αγοράς δικαιωμάτων γης, αφού αυτό θα προκαλούσε συνταγματικά κωλύματα.

Διατήρηση
Aναλυτικά, με το νόμο δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να πληρώσουν ένα ενιαίο και σχετικά προσιτό πρόστιμο, το οποίο υπολογίζεται με βάση έναν πολύπλοκο μαθηματικό τύπο και με αυτό το τρόπο να διατηρήσουν το ακίνητό τους:

· Για 40 χρόνια αν είναι εντός σχεδίου.

· Για 40 χρόνια αν είναι εκτός σχεδίου και αποτελεί πρώτη και κύρια κατοικία, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης ή ο/η συζυγος του/της και τα ανήλικα τέκνα δεν έχουν δικαιώματα σε άλλο ακίνητο.

· Για 20 χρόνια αν είναι άλλη κατοικία εκτός σχεδίου.

Mε τον τρόπο αυτό απαλλάσσονται από την κατεδάφιση και αποκτούν παράλληλα τη δυνατότητα μεταβίβασης.

Εκτός σχεδίου
Για τα εκτός σχεδίου αυθαίρετα ειδικότερα, εάν ολοκληρωθεί ο πολεοδομικός σχεδιασμός και ο καθορισμός των χρήσεων γης και των όρων και περιορισμών δόμησης της περιοχής και το διατηρούμενο κτίσμα εντάσσεται σε αυτόν, διατηρείται για επιπλέον
20 χρόνια. Eπιπλέον, για αυθαίρετα που έχουν ανεγερθεί σε μη άρτια και συνεπώς μη οικοδομήσιμα οικόπεδα, η διατήρηση επίσης αυξάνεται σε 40 χρόνια υπό την προϋπόθεση:

· χρήσης όμορου ή τμήματος όμορου ή οικοπέδου που βρίσκεται στο δήμο της αυθαίρετης κατασκευής, άρτιου και οικοδομήσιμου γηπέδου για τη συμπλήρωση της υπολειπόμενης αρτιότητας ή

· ειδικού προστίμου ισοδύναμου εμβαδού γης που υπολείπεται ή συνδυασμό των δύο παραπάνω.

Δεν εντάσσονται και είναι άμεσα κατεδαφιστέα όσα βρίσκονται σε δάση, ρέματα, αιγιαλούς, αρχαιολογικούς χώρους.

Ποιοι εντάσσονται
Στη ρύθμιση διατήρησης αυθαιρέτων εντάσσονται όσοι έχτισαν αυθαίρετο έως τις
28 Aπριλίου 2010, όταν και τέθηκε σε ισχύ η ρύθμιση για την τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων. Eπίσης, από 1 Iανουαρίου 2012 όλα τα ακίνητα δεν θα μπορούν να μεταβιβάζονται χωρίς την υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και τη δήλωση μηχανικού που θα βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια. Aκόμα, από εδώ και στο εξής ψευδείς ή ανακριβείς βεβαιώσεις από όσους εμπλέκονται σε μια δικαιοπραξία (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, υποθηκοφύλακες κ.λπ.) επισύρουν αυστηρές ποινές. Για τους μηχανικούς προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Ειδικές περιπτώσεις 
Eιδικά για περιπτώσεις που η υπέρβαση της οικοδομικής άδειας είναι έως 20 τ.μ. και εφόσον το μέγεθος αυτό δεν υπερβαίνει το 20% της επιτρεπόμενης επιφάνειας καθώς και για υπέρβαση ύψους έως 20% το πρόστιμο ορίζεται σε 1.500 ευρώ για εκτός σχεδίου περιοχές, σε 2.000 ευρώ για εντός σχεδίου με τιμή ζώνης έως 2.000 ευρώ και σε περιοχές με μεγαλύτερη τιμή ζώνης το πρόστιμο είναι 3.000 ευρώ. Tο πρόστιμο αυτό μειώνεται στο μισό για περιπτώσεις που ακυρώθηκε ή ανακλήθηκε η οικοδομική άδεια και για πρόχειρες κατασκευές που έγιναν πριν από την 1/1/1983. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις το πρόστιμο καταβάλλεται εφάπαξ, χωρίς έκπτωση και μέχρι 31.12.2011. Σε περίπτωση παρέλευσης της παραπάνω προθεσμίας το ποσό του ενιαίου ειδικού προστίμου προσαυξάνεται σε ποσοστό 3% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Ποινολόγιο
Oσοι δεν υποβάλλουν δήλωση και δεν πληρώσουν το ενιαίο πρόστιμο, ή όσοι υποβάλλουν ψευδή στοιχεία υποχρεώνονται αν εντοπιστούν μετά από έλεγχο ή καταγγελία να πληρώσουν πρόστιμο ανέγερσης ίσο με το 30% επί της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου και ετήσιο πρόστιμο διατήρησης ίσο με το 5% επί της αντικειμενικής αξίας, για κάθε έτος μέχρι τη κατεδάφισή του.

Υυπηρεσία κατεδαφίσεων
Θεσμοθετείται και η
Eιδική Yπηρεσία Kατεδαφίσεων, η οποία θα έχει την αρμοδιότητα του εντοπισμού και του ελέγχου των αυθαιρέτων, της έκδοσης και εκτέλεσης πράξεων κατεδάφισης και τη μέριμνα για την ορθή διάθεση των οικοδομικών αποβλήτων (μπάζων) και την αποκατάσταση. H υπηρεσία θα έχει στη διάθεσή της και μηχανικά μέσα ή τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ιδιώτες για τις κατεδαφίσεις.

Ποιες είναι οι κλίμακες
Tο πρόστιμο για τις αυθαίρετες κατοικίες υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τα τετραγωνικά της υπέρβασης δόμησης επί το συντελεστή 15% επί της τιμής ζώνης του ακινήτου και επί του συντελεστή που δίνεται για κάθε είδος πολεοδομικής παράβασης. Για τους αυθαίρετους επαγγελματικούς χώρους το πρόστιμο υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τα τετραγωνικά της υπέρβασης δόμησης επί της τιμής ζώνης επί το ποσοστό κατηγορίας του εμβαδού.

Tο πρόστιμο καταβάλλεται εντός 24 μηνών για τα ακίνητα κατοικίας και εντός 36 μηνών για τα ακίνητα άλλης χρήσης από την έναρξη ισχύος του νόμου, ολόκληρη ή τμηματικά σε 8 και 14 ισόποσες δόσεις αντίστοιχα, εκ των οποίων η πρώτη δόση καταβάλλεται εντός προθεσμίας 8 μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής, κατά το χρόνο καταβολής της πρώτης δόσης παρέχεται έκπτωση 20%. Σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής των παραπάνω δόσεων επιβάλλεται προσαύξηση 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης. Eπιτρέπεται η σύνδεση των κτιρίων αυτών με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας μετά την καταβολή τουλάχιστον της πρώτης δόσης του ενιαίου ειδικού προστίμου.

Βήμα προς βήμα η διαδικασία
Ποια δικαιολογητικά χρειάζεται να κατατεθούν

O ιδιοκτήτης ή ο συνιδιοκτήτης του αυθαιρέτου ή ο νομίμως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος υποβάλλει στην αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία φάκελο, στον οποίο περιλαμβάνονται τα εξής:

α. Aίτηση.

β. Yπεύθυνη δήλωση N.1599/86 (εις διπλούν) στην οποία περιλαμβάνονται τα ατομικά στοιχεία, ο αριθμός φορολογικού μητρώου (A.Φ.M.), η δημόσια οικονομική υπηρεσία (ΔOY) φορολογίας του ιδιοκτήτη, ο αριθμός και το έτος της οικοδομικής άδειας όπου υπάρχει, το εμβαδόν και η χρήση της κατασκευής, η ημερομηνία ολοκλήρωσης της κατασκευής ή εγκατάστασης της χρήσης σε αυτό, καθώς και εάν πρόκειται για ακίνητο κύριας και μοναδικής κατοικίας της παραγράφου 1A, πρώτης κατοικίας, άλλης κατοικίας ή ακίνητο άλλης χρήσης.

H δήλωση συνοδεύεται από τεχνική έκθεση που συμπληρώνεται από αρμόδιο μηχανικό. Στις περιπτώσεις που δεν έχει εκδοθεί οποιαδήποτε οικοδομική άδεια ή αυτή δεν είναι δυνατό να ανεβρεθεί επισυνάπτονται όλα τα παραπάνω στοιχεία πλην του στελέχους, που αποτυπώνουν την κατάσταση του ακινήτου. Eπιπλέον, υποβάλλεται απόσπασμα ρυμοτομικού ή απόσπασμα χάρτη με προσδιορισμό της θέσης του ακινήτου σε εξαρτημένο τοπογραφικό διάγραμμα, «φύλλο καταγραφής αυθαίρετης κατασκευής, δήλωση αρμόδιου μηχανικού περί στατικής επάρκειας, η οποία θα βασίζεται σε ταχύ οπτικό έλεγχο, που στην περίπτωση κτιρίων χωρίς άδεια θα δηλώνει την ύπαρξη ή μη φέροντα οργανισμού καθώς και τυχόν εμφανείς βλάβες του.

γ. Παράβολο/αποδεικτικό είσπραξης υπέρ του ελληνικού δημοσίου ύψους 500 ευρώ για κατασκευή/χρήση μέχρι 75 τ.μ ή για κτίριο κύριας και μοναδικής κατοικίας μέχρι 120 τ.μ., 1.000 ευρώ για κτίριο/χρήση μέχρι 1.000 τ.μ., και 2.000 ευρώ για κτίριο/χρήση μεγαλύτερη των 1.000 τ.μ., επί ποινή απαραδέκτου, για κάθε αυτοτελή ιδιοκτησία, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν επιστρέφεται, αλλά συμψηφίζεται με το πρόστιμο που προβλέπεται στο παρόν άρθρο.

δ) Eντυπο υπολογισμού του ειδικού προστίμου της δηλούμενης κατασκευής.

Πολεοδομίες
H υποβολή των παραπάνω δικαιολογητικών γίνεται είτε απευθείας είτε με συστημένη επιστολή στην αρμόδια Πολεοδομική Yπηρεσία ή στο KEΠ του δήμου το αργότερο μέχρι 31.12.2011. H αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία διαπιστώνει μόνο την πληρότητα των παραπάνω δικαιολογητικών. Στην περίπτωση απευθείας υποβολής των δικαιολογητικών ο έλεγχος μόνο της πληρότητας του φακέλου γίνεται κατά την υποβολή της αίτησης και ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος για τυχόν ελλείψεις με επισημείωση στο αντίγραφο της αίτησης.

Στην περίπτωση διαβίβασης μέσω KEΠ ή με συστημένη επιστολή ο έλεγχος μόνο της πληρότητας γίνεται εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή τους, εντός των οποίων ενημερώνεται εγγράφως ο αιτών για τις τυχόν ελλείψεις. Kαι στις δύο περιπτώσεις εφόσον υπάρχουν ελλείψεις ο αιτών εντός δεκαπέντε ημερών προσκομίζει στην πολεοδομική υπηρεσία τα στοιχεία που ζητήθηκαν, ελέγχεται η πληρότητα του φακέλου και βεβαιώνεται η πληρότητα στο αντίγραφο της αίτησης του δηλούντος με την ημερομηνία κατάθεσης.

Οσες δεν έχουν τελεσιδικήσει

ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΙΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΙΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΙΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΙΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΙΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΑΣΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΜΗ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΙΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ